20خاصیت قارچ:


20خاصیت قارچ:

۱-قند کم دارد و باعث کاهش قند خون می شود
۲-چربی کم
۳-کاهنده کلسترول
۴-به دلیل بالاتر بودن پتاسیم به سدیم باعث کاهش فشار خون می شود
۵-بیش از ۷۵ درصد پروتئین قابل جذب دارد
۶- خون ساز
۷- دارای ویتامین های گروه ب
۸- ضد سرطان
۹- ضدالتهاب
۱۰- افزاینده هوش و حافظه
۱۱- دارای اکثر اسیدهای آمینه
۱۲- دارای نشاسته کم
۱۳- دارای کالری کم
۱۴- دارای اسید چرب ضروری اسیدلینولئک(جلوگیری کننده از سرطان)
۱۵- جایگزین گوشت قرمز(به دلیل پایین بودن تری گلیسیرید و کلسترول)
CDEK 16- دارای ویتامین های
۱۷- عناصر معدنی بیشتر از گوشت و سبزیجات
۱۸- به دلیل داشتن الیاف و خاکستر قلیایی زیاد مناسب برای اسید معده زیاد
۱۹- دارای آنزیم تریپسین(کمک به هضم غذا)
۲۰- دارای اسفنگولیپید مفید برای سیستم مغز و اعصاب

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد